ULUSLARARASI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ YÖNETİMİ  ULUSLARARASI ŞEHİT MÜNÜR ALKAN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ'NDEN BİR GRUP ÖĞRENCİ  İLE VALİMİZİ ZİYARET ETTİLER

ULUSLARARASI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ YÖNETİMİ ULUSLARARASI ŞEHİT MÜNÜR ALKAN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ'NDEN BİR GRUP ÖĞRENCİ İLE VALİMİZİ ZİYARET ETTİLER

Uluslararası Anadolu İmam-Hatip Lisesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şerif Aktürk, Dernek Üyeleri; İbrahim Güneş, Rahim Celep ve Adem Yaryıkan ile Uluslararası Şehit Münür Alkan Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Rıdvan Dinç ve okul öğrencileri, Valimiz Sayın Recep Soytürk’ü makamında ziyaret etti.

Vali Soytürk'le bir süre görüşen Dernek Üyeleri; derneğin faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

09.11.2023 83

09-11-2023 09-11-2023 09-11-2023