17.11.2017 1756

Okulumuz;

Tekirdağ ili, Süleymanpaşa ilçesinde,667 sayılı KHK gereği Maliye hazinesine devredilerek Bakanlığımıza tahsis edilen Özel Feyza İlkokulu Öğretim binasında, yabancı uyruklu öğrencilerinde öğrenim göreceği yabancı dili İngilizce olan,Uluslararası İmam Hatip Lisesi açılması, okulun 'ULUSLARARASI ŞEHİT MÜNÜR ALKAN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ' olarak adlandırılmasına karar verilerek 21/06/2017 tarihinde açılmıştır.

ŞEHİT MÜNÜR ALKAN KİMDİR?

18 Haziran 1975'te Tekirdağ'da doğdu. İlk, Orta, Lise öğrenimini Tekirdağ'da tamamladı.1995 yılında polis okulunu başarıyla bitirerek İstanbul'da göreve başladı. Çeşitli şehirlerde polis olarak hizmet ettikten sonra tekrar İstanbul'da çalışmaya başlamıştır.

15 Temmuz 2016 gecesi gerçekleşen darbe girişimi sırasında İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'ı korurken Boğaziçi Köprüsünde Şehit edilmiştir.

Üniversite mezunu olup evli 1 kız babasıdır.