OKULUMUZDA II.DÖNEM BAŞI ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

OKULUMUZDA II.DÖNEM BAŞI ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Okulumuzda  II. Dönem eğitim öğretim faaliyetlerini planlamak üzere Öğretmenler Kurulu toplantısı gerçekleştirilmiştir. Toplantı Okul Ridvan Dimç başkanlığında açılmış, İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından gündem  maddelerinin görüşülmesine geçilmiştir. Buna bağlı olarak başarının artırılması için alınacak tedbirler,  okulun işleyişi ile ilgili çalışmaların değerlendirilmesi, II. Dönemde gerçekleşecek etkinlik çalışmalarının planlanması vb maddeler üzerine tartışılmıştır. Toplantı Okul Müdürü Ridvan Dinç'ın iyi dilekleriyle sonlandırılmıştır.

20.02.2023 52

OKULUMUZDA II.DÖNEM BAŞI ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

20-02-2023 20-02-2023 20-02-2023