HEDEF 2021 AKADEMİK TAKİP KOMİİSYONU TOPLANTISI

Hedef 2021 kapsamında oluşturduğumuz Akademik Takip Komisyonumuz 2020-2021 Eğitim öğretim yılı toplantısını gerçekleştirdi.

Toplatımızda alınan karalar doğrultusunda

1. Hazırlanan HEDEF 2021 Eylem planı okulun tüm paşdaşları ile paylaşılmasına karar verildi.

2. 1. Dönem gerçeleştirilmek üzere TYT-AYT deneme takvimi oluşturularak ilan edilmesine karar verildi.

3. Öğrenci koçluğu tespit edilerek, öğrencilerden haftalık olarak düzenli raporlar alınmasına karar verildi.

4. Rehber öğretmenimizin hazırladığı program dahilinde öğrenci ve velilerimize sunumlar yapılmasına karar verildi.

5. Başarı durumu yeterli seviyede olmayan öğrencilerimiz için yeni çalışma programlarının düzenlenemsine karar verildi.

6. Okul DYK'larına %100 katılım gerçekleştiren öğrencilerimize motivasyonu artıkmak amaçıyla etkinlikler düzenlenmesine karar verildi.

7. Okulumuzda gerçekleştirdiğimiz her deneme sonrası öğrenci ve sınıf analizleri yapılarak, gereklilik varsa yeni önleler alınmasına karar verildi.

15.10.2020 551

Toplatımızda alınan karalar doğrultusunda