Uluslararası Şehit Münür Alkan Anadolu İmam Hatip Lisesi

Vizyon: Dünyaya ve insanlığa duyarlı, kimliğini manevi değerlerle şekillendirecek, donanımlı, yaşayacakları çağın bilgisi ve becerisi verilerek Dünyamızın ve Ülkemizin ihtiyaç duyduğu insan kaynağına katkı sağlamak için mesleki, akademik, sosyal, sportif, sanatsal ve kültürel donanıma sahip bireyler olarak bulundukları ülkelerde ve üstlendikleri görevlerde rol model olabilecek, İslam ülkelerinin kültürlerinin ve inanç dünyalarının buluşmasına, yaşatılmasına katkı sağlayacak bireyleri yetiştirmek için varız

Misyon: İnsanlığın küresel barışa daha çok muhtaç olduğu çağımızda öğrencilerimizi, medeniyet tasavvuru gelişmiş; milli, manevi, ahlaki ve insani değerlerle kuşanmış, bilimsel düşünebilen; kendi kültürleriyle bütünleşmiş, farklı kültürlerle barışık; ülkesine ve insanlığa faydalı olma idealine sahip bireyler olarak yetiştirmektir.

Başarılar: Beyaz Bayrak

Pansiyon Bilgileri: OKULUMUZ BİNASININ 4. VE 5.KATI PANSİYON OLARAK KULLANILMAKTADIR.
Saatler: 8:30-16:00
Isınma: KALORİFER
Yabancı Dil: İNGİLİZCE , ARAPÇA
Servis Bilgisi: ÖĞRENCİ SERVİSLERİNİ VELİLER KENDİLERİ AYARLAMAKTADIR
Okulun Sınav Başarı Durumu: 2017/2018 YILINDA EĞİTİM ÖĞRETİME BAŞLAMIŞTIR
Sportif Etkinlikler: Yerel Futbol, Yerel Basketbol, Satranç
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: TEKNOFEST
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: eTwinning,AB CODE WEEK,Sustainable Development for Future,Literature Diaries
Kontenjan Bilgileri: 34 TÜRK UYRUKLU 21 ULUSLARARASI UYRUKLU OLMAK ÜZERE 55 KİŞİDİR.

Telefon - 0 543 621 59 00

WEB - https://umalkanaihl.meb.k12.tr

Adres - Zafer Mah. Muratlı caddesi No 135 Süleymanpaşa / Tekirdağ

Toplantı Salonu :1
Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - TEKİRDAĞ MERKEZ İLÇE SÜLEYMANPAŞA İSTANBUL YOLU ÜZERİ OLUP ŞEHRİN HEMEN GİRİŞİNDE ATATÜRK ORMAN ALANININ YANINDA OLUP,ŞEHİR MERKEZİNE YAKLAŞIK 10 KM MESAFEDE BULUNMAKTADIR.

Adres - Zafer Mah. Muratlı caddesi No 135 Süleymanpaşa / Tekirdağ

Ulaşım HALK OTOBÜSLERİ(11 NUMARALI OTOBÜS) OKULUMUZUN ÖNÜNÜ KADAR GELMEKTEDİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık TEKİRDAĞ MERKEZ İLÇE SÜLEYMANPAŞA İSTANBUL YOLU ÜZERİ OLUP ŞEHRİN HEMEN GİRİŞİNDE ATATÜRK ORMAN ALANININ YANINDA OLUP,ŞEHİR MERKEZİNE YAKLAŞIK 10 KM MESAFEDE BULUNMAKTADIR.